Modelele de-Baget pot fi Supreme de la depozitele compagei “peisaj-art” S.R.L. DIN mun. Chișinău şi mun. Bălți. La necesitate, puteți comanda și livrarea PE întreg teritoriul Republici Moldova. Contactați GSM 060 006 646, pentru comandă DIN mun. Chișinău Str. Uzinelor, 1 sau GSM 060 002 041, pentru comandă DIN mun. Bălți, BD. M.

Eminescu, 12. Baghetele de intérieur sunt Profile décoratif realizate DIN polistiren și se folosesc pentru tranziția între Tavan și pereți, pentru decorarea pereților, pentru decorarea tavanului. Baghetele sunt realizate DIN polistiren extrudat, au suprafață netedă, dimensiuni uniforme și o înaltă rezistență mecanică combinată cu flexibilitate. Baghete décoratif DIN polistiren extrudat J50-lungime 2m; 50x50mm. comanda si IA-TI cuponul cu reducere de 20%! . . . .

. . . Pentru procurare în Retail, Propunem Colecția Vidella cu baghete liniare DIN polistiren extrudat DIN magazinul dekora.md DIN Str. Uzinelor, 1 (intersecție cu Str. Vadul lui Vodă)… Sunt ideale pentru completarea esteticii pereților Atât în Stil clasic, Dar și moderne, conferind fiecărui intérieur un stil Individual și un caracter UNIC. Țara de origine Colecția Vidella: Polonia, Brand Vidella – prezent în Moldova mai mult de 15 Ani. Este probabilitate ca în fiecare încăpere baghetele Vidella sa fie deja prezente……. Sfaturi despre instalarea baghetelor, Găsiți aici.

Cu un obiect apère simplu, Dai consistță designului casei și Acoperi orice imperfecțiune dintre Tavan și perete. Cornișe Ornate și netede își au rădăcinile în Arhitectura antică grecească. Așa se explică multitudinea și varietatea de cornișe ornamate…………… Iată exemple VII prin care Vedem splendoarea amenajărilor cu rafale:. . Aici puteti comanda mai multe modele de baghete Decorative DIN polistiren utilizate ca plinta Tavan, iar pentru délimitations soclu sau chenare PE pereti va oferim baghete Vidella DIN polistiren extrudat si profil Videlit DIN Polimer dur… Montarea la colțuri prevede Unirea cu clei a Două plinte constituie la 45 grade. • Profil décoratif SC1 rezistent, DIN Material dur, sub forma de canal pentru cabluri electrice. • poate Acoperi multe cabluri, profilul avand lungimea de 2m si latimea de 60mm. oricine visează să aibă o locuință modernă, amenajată cu Stil și Bun rafale. DIN fericire, designerii intérieur știu unele Trucuri cu ajutorul cărora să poată amenaja Casa sau l`apartamentul Cât mai Elegant și fără un effort Financiar prea Mare.